Conall

 

BEACH OUTFITS FOR YOUR INSPIRATION by #Manuri fashion brand

BEACH OUTFITS FOR YOUR INSPIRATION by #Manuri fashion brand

Bineinteles ca in fiecare vara vrei sa arati senzational pe plaja si sa te simti comod in hainele pe care alegi sa le porti, dar de aici pana la comoditate pare a fi un drum foarte lung pentru ca de cele mai multe ori esti pusa in situatia de a face un compromis intre a te simti confortabil si a arata bine.

CITESTE SI: #London fashion street style by #Manuri

Stim! Si noi o patim asta, des! Stiti vorba aceea cu “Baba sufera la frumusete..”?! Acum nu mai este valabila pentru ca noi am descoperit si am testat doua rochite care ne-au venit exceptional si in care ne-am simtit atat de bine pe plaja Durdle Door de pe binecunoscuta Jurassic Coast.

Aceste doua rochite pe care le-am ales sunt de la brand-ul Manuri si putem spune ca ne-au ferit de razele soarelui pentru ca altfel ne-am fi ales cu niste arsuri sanatoase. In perioada in care noi am vizitat aceasta plaja, soarele era foarte puternic, fiind unul dintre cele mai calduroase weekend-uri din Anglia, iar noi am plecat in stilul nostru “flu,flu”.. adica fara creme de protectie. Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu prietenii nostri pentru ca din pacate s-au perpelit bine..

CITESTE SI: Relax, summer is here

Deci daca vrei sa scapi de arsuri, o rochita Manuri te scoate din belele! :))

Mai jos puteti vizualiza rochitele mai in detaliu, iar daca vreti sa vedeti de unde le puteti achizitiona, nu trebuie decat sa dati click pe oricare din poze si vi se va deschide link-ul cu site-ul pe care sunt puse spre vanzare. Noi va pupam si asteptam parerile voastre intr-un comentariu pe site, speram sa va placa!Rochii de purtat pe plaja

Rochii comode

Rochii de mare

Rochii dragute pentru plaja

Rochii pentru plaja moderne

Rochii de plaja bleu

Rochii de plaja frumoase

PREV

#London fashion street style by #Manuri

NEXT

Simplitatea. Drumul spre eleganta

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT