Conall

 

Black and white #R’iascouture

Black and white #R’iascouture

Alb-negru este un adjectiv folosit pentru a descrie artele vizuale monocrome. Boring! Nu? Mai simplu pentru noi alb-negru inseamna arta, una aparte si pe care am reusit sa o integram in povestea noastra de azi. Sedinta foto de astazi ne-am hotarat sa o facem intr-un lan de grau la marginea unui drum unde totul in jur pare … ireal.

De ce spunem asta? Pentru ca suntem atat de atrasi si absorbiti de problemele noastre zilnice, incat am uitat sa luam o pauza, sa ne bucuram de lucrurile marunte. De vantul care bate agale si misca spicele de grau inca de un verde crud si orbit de macii razleti, rosii ca un apus in Santorinii. Am uitat cum este sa fugim macar o zi, oriunde chiar daca nu avem prea multi bani, sau sa ne lungim in iarba ca atunci cand eram mici si sa privim cat de frumos este cerul si cum norii parca incearca sa prinda viata.

Incercam sa va scoatem din rutina si din tot ceea ce a devenit o normalitate in ziua de azi. Nu vrem sa va plictisim cu subiecte comune, azi nu avem timp pentru ele. Azi este vorba despre noi si simplitatea noastra si da ne plac lucrurile simple, natura poate este o raritate in ziua de astazi daca stam sa ne gandim.

Ne-am lasat purtate de frumusetea lanului de grau si al macilor si am devenit un acesoriu in peisaj. Am purtat doua rochii semnate de Crina Moldovan, doua rochii simple, dar de efect care contrasteaza cu peisajul.

Siluetele aruncate in vant si detaliile de broderie ne transforma parca in doua surori dintr-o epoca romantica de mult timp apusa. 
Black and white by R'ias Couture
CITESTE SI: 

Relax, summer is here

PREV

Relax, summer is here

NEXT

#NewCollection| Beach Dresses by Orlette

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT