Conall

 

CONCURS: Meraki Girls te duce la TIMESHIFT Bucharest Music Festival

CONCURS: Meraki Girls te duce la TIMESHIFT Bucharest Music Festival

Bucureștiul se pregătește de distracție alături de cei mai cunoscuți artiști de EDM, techno, tech-house, trance, drum and bass, dubstep, indie-rock și alternative. TIMESHIFT Bucharest Music Festival reunește o varietate de stiluri muzicale între 20 și 23 Iulie, la Romexpo. 

CE TREBUIE SA FACI CA SA PARTICIPI LA CONCURS >>>

Pentru ca e vara si pentru ca va fi o super distractie la TIMESHIFT noi ne-am gandit sa-ti oferim o #invitatiesingle cu care poti intra la toate cele patru zile de festival. Nemaipomenit, nu? Ei bine, uite ce trebuie sa faci ca sa poti intra in concurs:
Mentioneaza 5 prieteni interesati sa mearga la TIMESHIFT intr-un comentariu pe facebook sau pe blog;
Da like ambelor pagini: TIMESHIFT Bucharest Music Festival  si Meraki Girls;
Share-uieste concursul pe Facebook.

Nimic mai simplu! 🙂

Castigatorul va fi anuntat vinerea viitoare, in data de 16 iunie.

Timp de 4 zile, muzica și tehnologia se îmbină într-un concept unic la cel mai mare festival de gen din capitală. Cele 4 scene ce vor funcționa simultan în fiecare zi de TIMESHIFT subliniază perfect diversitatea categoriilor muzicale. Design-ul fiecărei scene accentuează experiența spectatorului, fiind în concordanță cu ideea festivalului și a artiștilor prezenți.

DJ SNAKE vine în premieră în România, fiind headliner-ul zilei de joi 20 Iulie din cadrul Main Stage-ului.
Prima zi de TIMESHIFT reunește la Main Stage și artiști precum Ummet Ozcan sau Faithless (dj set), iar scenele de techno, bass music și indie sunt sub egida unor brand-uri importante în industria clubbingului, precum KRISTAL, CONTROL și BLACK RHINO.
Ziua de Vineri 21 Iulie alcătuiește un lineup incredibil pentru entuziaștii muzicii indie, BLOC PARTY fiind band-ul ce ia cu asalt Main Stage-ul, împreună cu White Lies și Mystery Jets.
Orbital, Rudimental (dj set), Hot Chip (dj set), Alex Metric și Actress pun în prim-plan diversitatea muzicii electronice, la Kristal Stage. Muzica trance este reprezentată la TND Stage de către Cosmic Gate, iar John O’Callaghan, Ben Nicky, Ruben de Ronde, Estiva, Hazem Beltagui și Bogdan Vix completează lineup-ul zilei.
DAVID GUETTA este headliner pe Main Stage, Sâmbătă 22 Iulie.
Robin Schulz, Jonas Blue și Hugel vor mixa alături de David Guetta la Main Stage-ul TIMESHIFT.
Control Stage pregătește o varietate de artiști din zona indie, iar TND Stage pune accentul pe trance cu DJ precum Markus Schulz – headliner-ul genului, dar și Giuseppe Ottaviani, Yoel Lewis sau Standerwick. Kristal Stage aduce techno-ul în prim plan alături de DUBFIRE.
Ultima zi a festivalului TIMESHIFT aduce în prim-plan trance-ul la Main Stage cu ABOVE & BEYOND, ATB, Gareth Emery, Lucas & Steve și Manuel Riva.
Black Rhino Stage pune în evidență stilul drum and bass, iar Goldie, Presha, The Untouchables, Clarity, Krob, Loxy și D-Bridge sunt confirmați pentru această scenă.
Mai mulți artiști urmează să fie anunțați. Cele 4 zile de TIMESHIFT Bucharest Music Festival oferă o experiență incredibilă publicului, atât prin design-ul futurist, dar și prin varietatea artiștilor invitați. Zona de picnic, food area și multe alte surprize sunt pregătite pentru un weekend prelungit în București.
Bilete disponibile pe www.timeshift.ro/book-now

*Conditiile de participare la concurs sunt urmatoarele:

– Sa-ti placa distractia si voia buna!

PREV

Cum a fost la Elle Blogging Awards 2017

NEXT

#London fashion street style by #Manuri

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT