Conall

Concursul s-a incheiat! Vezi ce surpriza ti-am pregatit si cine a castigat!

tricou cu pisici

Concursul s-a incheiat! Vezi ce surpriza ti-am pregatit si cine a castigat!

Dragile noastre, asa cum v-am promis, astazi anuntam castigatorul concursului cu tricouri de la Joa-Shop.ro si pentru ca ati participat intr-un numar mai mare ca la ultimul concurs, lucru care ne-a bucurat foarte mult, noi ne-am decis sa alegem doi castigatori!

Si asa cum v-am obisnuit am filmat momentul “extragerii”, iar castigatorii sunt:

Locul 1. Sabina Nec

Locul 2. Veronica Mihaela

*filmarea o puteti gasi pe pagina noastra de facebook: @m3raki.girls

Participantii care nu au fost luati in considerare sunt cei care din pacate nu au respectat termenii si conditiile de participare. Una din conditii a fost ca postarea sa fie share-uita pe pagina persoanala a ultilizatorului care participa si sa fie facuta publica, din pacate unele persoane nu au facut asta, iar noi nu am reusit sa vedem daca au respectat aceasta cerinta.

CITESTE SI: #London fashion street style by #Manuri

Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze pe pagina noastra de facebook si sa ne lase datele de contact si adresa la care vor sa primeasca premiul!

*Tricourile sunt confectionate din bumbac, sunt masura S, au maneca scurta si au un imprimeu cu o pisica cu un patern traditional romaneasc. Marginile nu sunt finisate, iar materialul este stabil si nu se desira. Pe laterale este despicat si se poate purta legat in ambele parti, ori intr-o parte sau deloc.

CITESTE SI: Care sunt produsele noastre de make-up preferate!

tricou cu pisici

Va pupam!

PREV

#London fashion street style by #Manuri

NEXT

Checklist. Ce trebuie sa iei cu tine in vacanta!

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT