Conall

Cum a fost la Elle Blogging Awards 2017

Cum a fost la Elle Blogging Awards 2017

Aseara a avut loc cea de-a doua editie Elle Blogging Awards. Revista Elle a reusit sa adune la un loc bloggeri, vedete si designeri printr-un Garden Party exceptional care a fost subliniat de un dress code surprinzator #nohighheels. O provocare!

Relaxarea cu care fiecare invitat a venit insotit la acest eveniment, nu a facut decat sa transforme petrecerea intr-o adevarata reusita, plina de glamour si bun gust. Cu totii stim insa, ca succesul unei petreceri reusite nu tine doar de invitati, ci si de muzica aleasa, iar in contextul acesta, muzica nu a lasat de dorit pentru ca pe scena au urcat cei de la The Motans si Irina Rimes, iar cu asta am spus totul.

Noi am ales sa purtam un outfit all black, semnat de Marie Ollie, machiajul a fost facut de make-up artistul nostru preferat Alexandra Flaminzeanu (Academia de Make-up Georgiana Codinca), iar coafura de super stilistul Marian Capet (Beauty Effect).

Printre castigatori s-au numarat: Alina Ceusan pentru cel mai bun blog de moda al anului care a castigat de altfel si trofeul Lifestyle Influencer on Social Media si Laura Giurcanu care a fost desemnata vloggerul anului!

Sponsorii evenimentului au fost: Mercedes-Benz, HUAWEI Romania, Strongbow, Answear.ro si IQOS.

Vezi mai jos pozele de la eveniment: 

CITESTE SI: 

Style is an attitude #Baden11

 

 

PREV

Wild cats love to #purrrrrr ...

NEXT

CONCURS: Meraki Girls te duce la TIMESHIFT Bucharest Music Festival

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT