Conall

 

De Sanziene te imbracam in Ie!!!

De Sanziene te imbracam in Ie!!!

Pentru ca astazi sunt sarbatorite Sanzienele si Ziua Universala a Iei, noi ne-am hotarat sa o petrecem cum se cuvine! Asa ca ne-am luat un super cos de picnic de la Mercedes Benz si am plecat sa ne bucuram de natura si de vremea frumoasa, imbracate in aceste doua ii superbe de la Joa-Shop.ro Este bine stiut faptul ca aceasta sarbatoare este una a Soarelui si a poftei de viata.

Intre timp ne-am pus la povesti si am savurat un pahar de vin rosu de la Purcari, am ras, am glumit, si ne-am facut un nou prieten care dupa calculele noastre, intr-o alta viata a fost manechin. Suntem ferm convinse pentru ca nu se misca din fata aparatului de fotografiat, de expresivitatea pe care o avea nu mai are sens sa discutam..

Ei bine.. uite aici competitie!

Din pacate ne-a refuzat oferta de-al aduce la oras pentru a-l face cunoscut si asta pentru ca mai sus de noi avea niste oi in grija si n-a vrut sa le abandoneze. Dragut nu? Unde mai gasesti un astfel de prieten loial in zilele noastre?

Dar sa revenim si noi la oile nostre pentru ca avem o surpriza pentru voi. Vrem sa va premiem si sa va daruim iile noastre de la Joa-Shop.ro cu ocazia sarbatorii de Sanziene. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa postati un comentariu care sa contina o poza cu cea mai buna prietena la articolul de pe pagina de facebook, iar apoi sa-l share-uiti. Cea mai haioasa poza castiga!

Concursul se termina pe data de 30 iunie. Asteptam comentariile voastre si va uram muult succes!!!

CITESTE SI: 

Wild cats love to #purrrrrr …

 

PREV

#NewCollection| Beach Dresses by Orlette

NEXT

Hot gypsy style #JoaShop.ro

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT