Conall

Gypsy dress by Helene Pisc

Free spirit style

Gypsy dress by Helene Pisc

Gypsy dress by Helene Pisc, da! Intr-adevar sunt superbe si nu numai. Cel mai tare a fost sentimentul pe care l-am simtit cand le-am imbracat si pentru ca alegem sa promovam numai ceea ce ne place, am zis din start ca fetele trebuie sa stie de rochitele astea! Neaparat! Culorile si materialul ne-au innebunit. Tare faine sunt seara cand esti la mare sau de ce nu.. la munte!


“..si Romania, tara aia mica si nu stiu cum.. are artisti si oameni faini pe care noi nu-i apreciem si nu-i recunoastem pentru ca suntem prea ocupati sa aruncam cu noroi in ei. ” – Gypsy dress by Helene Pisc


Noi am ales sa le purtam in Atena, dar nu ne-am fi asteptat sa innebunim si grecoaicele cu ele. Asa ca am facut poze si pentru altii, nu doar pentru noi. Ca deh, eram la Acropole si faceam parte din peisaj. Hahaha! A fost o experienta tare placuta si ne-am mandrit cand am spus de cine au fost create. Pentru ca da! Uite ca si Romania, tara aia mica si nu stiu cum.. are artisti si oameni faini pe care noi nu-i apreciem si nu-i recunoastem pentru ca suntem prea ocupati sa aruncam cu noroi in ei. Ok. Zen… Sa nu ne mai gandim la lucruri negative si sa va spunem cine le-a creat. CITESTE SI: Hot gypsy style #JoaShop.ro

Ei bine, ele sunt create de fosta cantareata Roxana Blagu sub numele de Helene Pisc. Sunt niste rochii absolut adorabile care iti incanta privirea intr-un mod special, dar asta pentru ca ceea ce face ea este din pura pasiune.

De fiecare data cand am vizitat-o in atelierul ei, am gasit-o prinsa in mii de ganduri. Daca stai sa o privesti putin, devine tentant sentimentul de a afla ce se pretrece in mintea ei. Ohoo.. Foarte multe lucruri! Calcule, materiale, schite, idei, culori, modele, intalniri..s.a.m.d. Cu o atentie distributiva reuseste sa vada orice defect sau lucru care nu se imbina corect. Te uimeste! Cel mai dragut este ca pleci cu un sentiment frumos si de implinire. Parca tu ai fi realizat ceva. Te molipseste!

CITESTE SI: Retro femininity and lingerie details #MURMUR

Hai sa vezi ce lucruri frumose au iesit din mana ei. Pe Roxana o gasiti accesand: Helene Pisc

Gypsi style by Roxana Blagu Rochie tiganca Rochii Gypsy Gypsy dress by Helene Pisc Gypsy design

Gypsy dress by Helene Pisc

rochie boho Gypsy dress by Helene Pisc Rochie rosie imprimeu tiganca

Clothes: Helene Pisc
Project: Gypsy dress by Helene Pisc
Location: Greece, Athens

PREV

Makeup Guide with Ioana Cristea

NEXT

POEMA sau #BOEMĂ

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT