Conall

Machiajul. O bijuterie necesara

Machiajul. O bijuterie necesara

Machiajul trebuie sa ne scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi si ce frumos e atunci cand o faci distrandu-te. Poti transforma toata acesta actiune intr-o joaca. Sa fie un moment in care sa te relaxezi, in care poti da frau liber imaginatiei fara nicio teama. In care poti crea si iti poti descoperi trasaturile. Fii dornica de cunoastere.

CITESTE SI: MAKE-UP EDITION WITH ALEXANDRA FLAMINZEANU

Invata tot ceea ce vrei sa pui in practica, dezvolta-ti orizonturile, dar nu uita ca orice material citit care a intrat in sfera ta de cunoastere, ca sa faca cu adevarat parte din tine, trebuie supusa exercitiului.

Prin exercitiu poti invata cum sa iti pui trasaturile in valoare, cum sa aplici acel fond de ten superb care tie iti curge de pe ten sau se strange, iar altcuiva ii sta atat de bine. Poti invata cum poti sa dai volum genelor si buzelor, cum sa faci machiajul sa-ti reziste mai mult sau cum sa iti aplici fardul de ploape.

Make-up artistul Ioana Cristea a realizat pentru noi, un tip de machiaj indraznet care se potriveste perfect unui eveniment deosebit, dar eu l-as purta si pe timp de zi.

CITESTE SI: MAKE-UP GUIDE WITH IOANA CRISTEA

Nu pot sa ma abtin, face magie cu mine de fiecare data cand ajung pe mana ei. Si e nebuna, imi place nebunia ei. E o nebunie plina de viata. Cel mai mare regret il am atunci cand trebuie sa pun mana pe apa micelara pentru ca as vrea cumva sa pastrez creatia ei si sa o accesez rapid atunci cand vreau sa ma duc undeva. Sa am o aplicatie cu make-up artistii mei preferati, iar cand vreau sa ies undeva sa o accesez si sa pot beneficia de ceea ce vreau, rapid!

Stiu.. prea multe dorinte, dar pentru asta te-am sfatuit mai sus sa indraznesti si sa exersezi pe tine orice tip de machiaj care iti place. Uneori nu ai timp sa mergi la un specialist si trebuie sa stii sa o faci chiar tu. Pentru ca vrei sa arati bine si pentru ca stii ca machiajul este o bijuterie necesara.

Hai sa trecem la fapte si sper sa va inspire acest tip de machiaj realizat de Ioana Cristea.

 

 

 

 

PREV

Makeup Guide with Ioana Cristea

NEXT

Contouring, strobing si baking? Alexandra Flaminzeanu ne explica:

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT