Conall

POEMA sau #BOEMĂ

POEMA sau #BOEMĂ

Noi am fost boeme îmbrăcate în Poema. Nu știm câte știți că s-a deschis un nou magazin de haine Poema în Mega Mall, însă vă mai spunem noi o dată. Mai jos o să vă arătăm și filmulețul de la lansarea magazinului, împreună cu pozele pe care le-am realizat ulterior în hainuțele lor.

De ce ne place atât de mult POEMA? Pentru că exprimă multă delicatețe și eleganță, iar într-o ținută poema..te poți simți chic, unică, elegantă, trendy și cum vrei tu. Ținuta de astăzi am ales-o fără să stăm pe gânduri. A fost pur și simplu dragoste la prima vedere, iar materialul rochiei este excelent. Ceea ce ne-a încâtat și mai mult a fost ca imediat după ce le-am spălat, ne-am dat seama că materialul nu necesită calcat. Nu suntem chiar niște leneșe, însă în meseria noastră orice lucru care ne salvează din timp este ca o binecuvântare.

CITEȘTE ȘI: DRUMUL SPRE ELEGANTA

Fiecare femeie iși dorește să se simtă frumoasă și atrăgatoare, iar acest model de rochie este foarte simplu de purtat atât pe timp de zi cât și pe timp de seară. Pentru o petrecere de seară o poți asorta cu o pereche de sandale clasice si cu o pereche de cercei speciali.

Acest model de rochie demonstrează că poți fi delicată și elegantă în lucruri simple și fără prea multă bătaie de cap.

Rochie Poema Rochie PoemaRochie Poema Rochie Poema

 

 

 

 


Rochie Poema

PREV

Gypsy dress by Helene Pisc

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT