Conall

Retro femininity and lingerie details #murmur

Retro femininity and lingerie details #murmur

Fantezie, senzualitate si seductie, toate acestea te duc cu gandul la colectiile Murmur, brand-ul romanesc apreciat de vedetele de peste ocean precum: Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Katty Perry, Gigi Hadid si multe alte staruri internationale, iar daca nu stiati, Murmur este brand-ul pe care revistele Vogue UK si Elle Uk l-au ales pentru pictorialele sale principale.

In spatele creatiilor Murmur sta designerul Andreea Badala, un om creativ care a reusit sa imbine cu succes sexualitatea si senzualitatea cu eleganta, discretia si bunul gust.

Pentru aceasta sedinta foto, noi am ales sa purtam cateva piese de lenjerie intima cu puternice accente sexy din colectia Signature pe care le-am asortat cu atitudinea potrivita. Desi body-ul pare atat de sexy, el poate fi foarte usor de purtat atat ziua pentru o tinuta casual cat si seara alaturi de o fusta creion sau o pereche de pantaloni. Lasati-va creativitatea sa zbore in tinutele Murmur pentru ca nu veti regreta nicio clipa.

Pentru ca orice piesa Murmur spune o poveste, Vali Barbulescu ne-a ajutat sa vi-o relatam in cele mai seducatoare imagini, iar Delia Tudose a subliniat totul cu un machiaj senzual, demn de o adevarata inspiratie.

CITESTE SI: 

Style report by #jaisse

PREV

Style is an attitude #Baden11

NEXT

Relax, summer is here

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT