Conall

Simplitatea. Drumul spre eleganta

rochii elegante

Simplitatea. Drumul spre eleganta

Astazi ne-am gandit sa abordam un subiect dificil pentru femeile care sunt puse in situatia de a-si alege o rochie pentru un eveniment special. Pentru ca suntem in plin sezon de evenimente si pentru ca simplitatea este drumul spre eleganta. Noi am ales sa va aratam doua rochii, semnate de R’Ias Couture.

CITESTE SI: Black and white #R’Ias Couture


E stiut faptul ca atunci cand urmeaza sa participi la un eveniment important, cautarea rochiei ajunge sa-ti ocupe cel mai mult timp. Mii de modele de rochii, culori si materiale care parca nu sunt pentru tine si care parca nu te avantajeaza. Online-ul cel putin iti ofera toate variantele. De la modele scurte, medii, lungi, din voal, tulle, albe, negre, de printesa, altele sexy si majoritatea mai putin elegante si de bun gust. Dar acesta nu este drumul spre eleganta..


Acum.. serios.. Ce se intampla cu simplitatea? Chiar asa am uitat ca simplitatea este secretul catre adevarata frumusete? Ce se intampla cu eleganta? Cu bunul simt? Unde au disparut toate? Chiar asa de dificil este drumul spre eleganta?

CITESTE SI: The story about modern princesses #LouLou The Brand

Iar printre miile de intrebari si rochii care nu ti se potrivesc, incepi sa iei in calcul si varianta de a cauta in afara. Bineinteles ca sunt atatea tari in care poti sa gasesti rochia perfecta pentru tine, dar daca te relaxezi putin, noi iti garantam ca aici, “la botul calului” cum se spune.. poti sa descoperi tot ceea ce iti doresti. Avem designeri exceptionali care te uimesc prin munca lor si care creeaza cu sufletul pentru ca asta este natural lor. Iar lucrul acesta se vede de la o posta. Noi credem ca ar trebui sa ne mandrim cu ei pentru ca sunt speciali si sunt ai nostrii. Iar asta face Romania mai frumoasa.

Voi ce parere aveti? Pana una, alta, gata cu vorba!

Va pupam si ne vedem data viitoare cu un nou articol de beauty, in care o avem invitata pe make-up artistul Ioana Cristea!

Rochii create de designeri romani care te duc catre drumul spre eleganta

Rochii de ocazie care te duc catre drumul spre eleganta

Rochii simple pentru eveniment care te duc catre drumul spre eleganta

Rochii speciale pline de eleganta

Rochii create de Crina Moldovan care te duc catre drumul spre eleganta

Rochie R'ias couture

Rochii de printesa

Rochie pe corp

PREV

Checklist. Ce trebuie sa iei cu tine in vacanta!

NEXT

Makeup Guide with Ioana Cristea

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT