Conall

Style is an attitude #Baden11

Style is an attitude #Baden11

A fi tu insuti inseamna sa te simti comfortabil si frumoasa in hainele pe care le porti, iar din asta reiese ca ai ales brandul Baden11. Nimic nu este mai atragator decat o femeie sigura pe ea, unica, aventuroasa si cu un stil de viata cosmopolit. Creatiile Baden11 au linii clare, clasice, dar si moderne, totul pentru ca noi, femeile moderne sa putem purta o tinuta casual atat ziua cat si seara fara prea multe complicatii. Ce trebuie sa stiti este ca brandul Baden11 se gaseste acum si in Mall Baneasa sau in magazinul Victoria 46. 

CITESTE SI: 

The story about modern princesses #loulouthebrand

Pictorialul de astazi a fost realizat in restaurantul Upstairs Rooftop unde am luam pranzul imbracate in tinutele Baden11. Am incercat sa nu atragem privirile celor din jur, dar a fost inevitabil, asa se intampla cand porti o creatie Baden11. Mai pe seara, in acelasi loc, mergem pentru o cina intre prieteni si alegem rochiile de tip furou din matase cu spatele gol. Rochii de seara de culoare rosie sau neagra sunt cele mai elegante si sexy optiuni vestimentare, iar amprenta pe care acestea si-o lasa asupra nostra, atrage toate privirile celor din jur. Ne simtim in largul nostru, fara nicio indoiala, alegerile noastre au fost ideale.

Pentru zilele toride de vara ce urmeaza sa vina va recomandam un cocktail Cosmopolitan pe terasa Upstairs Rooftop si o rochie din matase Baden11. Feels like in heaven!

www.merakigirls.ro

www.merakigirls.ro www.merakigirls.ro www.merakigirls.rowww.merakigirls.ro

Clothes: Baden1;

Foto: Ionut Gighileanu;
Project: www.merakigirl.ro;
Location: Upstairs Rooftop

PREV

Romantic escape on the rooftop #ateliercheri

NEXT

Retro femininity and lingerie details #murmur

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT