Conall

 

Un jour à, se rappeler #paris

Un jour à, se rappeler #paris

Bonjour, va spun din Paris, un oras plin de mister si cel mai romantic ever pentru mine. Sunt Claudia si vreau sa va povestesc ce am facut la Paris, impreuna cu ID Sarrieri si ce credeti?! O sa va duc intr-un loc minunat de unde am plecat cu adevarat impresionata.

In primul rand o sa va povestesc putin despre brandul romanesc de lenjerie intima ID Sarrieri creat în 1992 in Bucuresti, Romania. Situat de revista Forbes in topul marcilor de lenjerie de lux, ID Sarrieri devine o prezenta internationala din 2002, creatiile sale fiind vandute in peste 35 de tari din Europa, America, Asia si Australia. ID Sarrieri a fost printre primele branduri de lenjerie care a lucrat cu dantela Chantilly, o dantela aproape legendara, produsa de peste 100 de ani in Franta. Dantela Chantilly este hand-made si printre tesaturile haute-couture si cel mai greu de prelucrat.

Si acum sa revin la experienta mea de neuitat si anume o zi petrecuta la faimosul hotel Ritz din Paris. Va intrebati ce am cautat aici, nu? Eu colaborez de cativa ani cu ID Sarrieri, sunt modelul lor pentru showroom si merg impreuna cu ei de cel putin 2 sau 3 ori pe an la Paris pentru a prezenta colectiile si precolectiile lor. Anul acesta am avut ocazia sa stau in hotelul Ritz pentru ca aici a avut loc showroom-ul, dar nu oriunde ci in Apartamentul Vendome. Hoteluri luxoase există peste tot în lume, dar niciunul nu se compară cu hotelul Ritz din Paris.

Simbol al luxului si extravagantei de mai bine de 100 de ani, Ritz este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din lume inca din perioda Belle Epoque. Aici au stat, de-a lungul anilor, Marcel Proust, F. Scott Fitzgerald, Ernest Hemingway, Regele Edward VII sau Coco Chanel, care a locuit la Ritz mai bine de treizeci de ani, inclusiv Regina Maria a Romaniei. Iar ca sa ma leg putin de scurta noastra vizita in Londra as vrea sa va spun ca hotelul Ritz, amplasat in Place Vendome din Paris, este deţinut de miliardarul egiptean Mohamed al-Fayed – tatal lui Dodi, iubitul printesei Diana. Si acum poate va intrebati de ce am ramas eu asa impreionata. Pentru ca hotelul Ritz a gazduit oameni care au schimbat lumea: de la capete incoronate din intreaga lume la marii industrii si ame­ricani care au spulberat toate recordurile de avere si bogatie pe care un om le poate castiga si poseda intr-o viata.

Iar acum am sa va las sa va faceti si voi o idee despre tot ce am povestit aici prin pozele realizate de mine cu telefonul. E drept ca nu sunt ele cele mai “profi”, dar sunt reale. Va pup si sper sa va mai duc in locuri de neuitat!

PREV

The #London experience..

NEXT

#London fashion street style by #Manuri

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT