Conall

 

Wild cats love to #purrrrrr …

Wild cats love to #purrrrrr …

Ne tot gandeam de ceva vreme, daca ati auzit de cea mai mare pisica domestica din lume sau mai bine spus de pisica gigant. Daca inca n-ati auzit atunci va provocam sa va uitati la pictorialul pe care l-am facut cu pisicile celor de la Mojo Coons in tinutele MURMUR. 

De aceasta data am ales doua exemplare absolut speciale din rasa Maine Coon care provin din parinti campioni. Gyorfi si Ronny sunt deja niste vedete consacrate datorita numeroaselor concursuri internationale la care au participat. Ele au reprezentat Romania la concursul mondial de frumusete felina in anul 2016 si au aparut pe coverul revistei Harper’s Bazaar al lunii mai.

De ce consideram ca este o provocare? Simplu! Pentru ca am combinat sexualitate si puterea unei femei imbracate in lenjerie intima cu doua pisici care nu sunt usor de trecut cu vederea. Ce poate fi mai sexy, mai provocator sau mai wild atunci cand o femeie foloseste armele seductiei, avand langa ea o pisica de rasa Maine Coon?

Bineinteles ca nu ai cum sa nu ramai vrajit..

Intr-adevar, pisicile Maine Coon sunt “infiorator” de mari in comparatie cu o pisica normala sau mai bine spus cu o pisica cu care noi ne-am obisnuit, dar ceea ce nu stiti cu siguranta este ca aceste pisici sunt extrem de iubitoare si de gentile.

Maine Coon-ul este considerat cea mai mare rasa de pisici domestica, ele sunt inteligente, devotate, jucause si usor de dresat. Da! Usor de dresat pentru ca Maine coon-ul este considerat un adevarat catel in corp de pisica.

Aceste pisici uriase contrazic in totalitate aspectul lor salbatic cu comportamentul dulce si iubitor pe care il au. Sunt foarte prietenoase cu copiii si se inteleg de minune cu alte animale de companie. Nu e de mirare ca au fost poreclite “Gentle Giants“.

Acest pictorial a fost realizat de Vali Barbulescu, iar machiajul a fost facut de catre Delia Tudose, o echipa pe cinste cu care nu doar ne-am distrat ci si am facut o treaba excelenta.

Ce este incitant in toata aceasta poveste si de ce am ales aceste pisici super titrate in toata lumea si de ce sa alegeti o pisica Maine Coon? Va vom lamuri noi in pictorialul de mai jos:

CITESTE SI: 

Cum a fost la Elle Blogging Awards 2017

PREV

Style report by #jaisse

NEXT

Unconventional by #MUS Concept

WRITTEN BY:

© Blogger at www.merakigirls.ro

LEAVE A COMMENT